Deze website gebruikt cookies, u kan meer info vinden in ons Privacybeleid.
 
Tel: 03 337 43 37    
Ma-Za 09:00-22:00      NL | FR

Kan ik snel leren werken met myKMO ?

Gepost door Bart Van der Donck op 12 mei 2023

Door de technologische vooruitgang worden we regelmatig geconfronteerd met nieuwe programma's. Snel leren werken met nieuwe software is hierdoor een waardevolle vaardigheid geworden. myKMO is speciaal geprogrammeerd om zo snel mogelijk aan de slag gaan. In dit artikel leest u enkele tips die hierbij kunnen helpen.

1. Een goede voorbereiding
Voordat je een facturatieprogramma begint te gebruiken, is het belangrijk om wat tijd te nemen voor een vergelijking. Bekijk verschillende websites en leveranciers om een goed beeld te krijgen van de functies, referenties en kwaliteit. Dit geeft je een goede basis voordat je er daadwerkelijk mee aan de slag gaat.

2. Gratis demo
myKMO biedt een gratis demo om alles eens te proberen. Hier kan je de belangrijkste functies in actie zien, en een algemeen gevoel krijgen hoe myKMO werkt. Daarnaast heeft myKMO nog een uitgebreide handleiding en veel gestelde vragen. In het algemeen is myKMO een makkelijk programma dat je heel snel onder de knie hebt.

3. Iedereen leert verschillend
Iedereen heeft een andere manier van leren, doe dus wat het beste voor jou werkt. Als je visueel bent ingesteld, test dan met de verschillende interfaces in de gratis demo. Als je praktisch bent ingesteld, maak dan direct facturen en projecten en leer uit de (kleine) foutjes.

4. Contacteer mij
Het heeft geen zin om gefrustreerd te raken, of te zitten zoeken, als u iets niet vindt. Ik ken myKMO als mijn broekzak en help u dadelijk verder. Via GSM 0479/71.92.85. ben ik meestal ook bereikbaar 's avonds of in het weekend. Uiteraard kan u ook emailen. Maak optimaal gebruik van deze support, u betaalt er tenslotte voor en het is inbegrepen in elk abonnement.

5. In de praktijk
Het gezegde 'oefening baart kunst' geldt ook voor myKMO. Zodra u de basiswerking begrijpt, ga dan aan de slag en gebruik myKMO voor uw administratie 'in het echt'. Experimenteer, probeer nieuwe functies uit en wees niet bang om fouten te maken. Door deze praktijkervaring zul je snel vertrouwd raken met myKMO en ontdek je vaak efficiƫnte manieren om taken uit te voeren.

 

 

 

Neem contact op

myKMO B.V.
Bart Van der Donck
Kapellebaan 55
2560 Nijlen
Ondernemingsnr.:
BE 0861.091.467.
©2003-2024
Privacy
  2003-2024 myKMO B.V. · BE0861.091.467.