Deze website gebruikt cookies, u kan meer info vinden in ons Privacybeleid.
 
Tel: 03 337 43 37    
Ma-Za 09:00-22:00      NL | FR

myKMO, een kwestie van vertrouwen

Gepost door Bart Van der Donck op 22 september 2021

Verkoopfacturen, aankopen, contacten, betalingen, projecten... u vertrouwt het grootste deel van uw bedrijfsadministratie toe aan myKMO. En dat is niet niks.

Administratie is voor een onderneming zoals het fundament van een woning. Hoe werken we zo simpel mogelijk ? Hoe besparen we zo veel mogelijk tijd ? Hoe kunnen we best al onze documenten structureren ? Hoe zit het met de backups ? Hoe koppelen we best naar boekhouding toe ? Hoe beheren we onze stock ? Wat met privacy en beveiliging ?

myKMO biedt voor al deze vragen een antwoord dat in de meeste gevallen standaard kan toegepast worden. Bij elke ingebruikname worden er uiteraard een aantal parameters ingesteld, zonder kost.

Bij myKMO is uw administratie veilig, gegarandeerd beschikbaar en bedrijfszeker. myKMO voldoet aan de GDPR-wetgeving, gaat terug op 20 jaar professionele ervaring en is gecertificeerd Oracle Professional (MySQL Core Certification).

myKMO heeft vanaf het begin nooit toegevingen gedaan op het vlak van technische deugdelijkheid, omgevingskwaliteit, hardware of security. Hierdoor wordt uw bedrijfsadministratie optimaal beschermd. Uiteraard staat de myKMO server niet zomaar op mijn kantoor; deze bevindt zich in een klasse-A datacenter. Elke nacht wordt (volledig automatisch) een dubbele backup genomen van uw gegevens. De myKMO-server is daarenboven ook nog uitgerust met een tweede harde schijf, in geval van mogelijke disk fouten. De myKMO-server is eigenlijk relatief eenvoudig ingericht als traditioneel Unix-systeem. Ik vermijd hierbij onnodige software, dingen die ik niet helemaal begrijp, populaire programma's en erg recente technologieën. Enkel op deze manier kan ik u de best mogelijke kwaliteit aanbieden.

Op het vlak van preventie en early-warning is er voortdurende monitoring door het datacenter (trafiek, logs, geheugengebruik, connectiviteit). Inzake fysieke beveiliging zijn er vastgelegde procedures voor elektriciteitspannes, Tier-1 providers, diesel-generatoren en brandbeveiliging.

Wettelijk gezien heb ik als programmeur trouwens niet zomaar het recht om de bestanden van klanten in te kijken. In geval van vragen of problemen, beschik ik wel over zgn. 'superuser' privileges die noodzakelijk zijn voor service en ondersteuning.

Zowel de privacyverklaring, de algemene werking van myKMO en de voorwaarden voor dienstverlening werden grondig (extern) gereviseerd, zowel door een jurist en een fiscalist. Zo bent u zeker van het correcte wettelijk kader voor uw administratie.

De afgelopen 20 jaar werkte ik voor diverse overheden, een rechtbank, enkele universiteiten en vele tientallen bedrijven. Stuk voor stuk omgevingen met hoge vereisten inzake softwarekwaliteit. Ik heb een bijzonder grondige kennis van Perl, CGI, Unix, networking, HTML, CSS en javascript. Inzake javascript was ik vele jaren actief in comp.lang.javascript waar ik mee de toekomstige richting van deze programmeertaal bepaalde.

Ik zou niet weten hoe ik uw vertrouwen nóg meer kan verdienen... Hebt u misschien verder nog tips, dan is dit steeds welkom.

 

 

 

Neem contact op

myKMO B.V.
Bart Van der Donck
Kapellebaan 55
2560 Nijlen
Ondernemingsnr.:
BE 0861.091.467.
©2003-2024
Privacy
  2003-2024 myKMO B.V. · BE0861.091.467.