Deze website gebruikt cookies, u kan meer info vinden in ons Privacybeleid.
 
Tel: 03 337 43 37    
Ma-Za 09:00-22:00      NL | FR

Koppeling met prijslijsten van leveranciers

Gepost door Bart Van der Donck op 9 juni 2022

myKMO kan een automatische koppeling voorzien met de prijslijsten van leveranciers zoals Desco, Würth, Van Marcke, Cebeo, Deschacht, Facq, Euromatec, STG, Buderus en vele andere. Via onze low-memory interface hebt u op deze manier snelle toegang tot honderdduizenden artikelen. Uiteraard bent u vrij om voor de eindklant uw commissies in te stellen.

myKMO linkt naadloos met de Excel-bestanden die u aankrijgt van leveranciers. Dergelijke prijslijsten worden vaak gebruikt in de bouwsector, zoals installatiebedrijven, elektriciens of schrijnwerkers. Een update van een prijslijst ? Het Excel-bestand wordt in een wip aangepast. Tijdens het maken van facturen of offertes kunt u snel en eenvoudig artikelen toevoegen vanuit deze leveranciersbestanden. U bent zeker van een correcte en concurrentiële prijs voor de eindklant, en terloops spaart u heel wat tijd.

Er zijn uiteraard veel leveranciers en velen hebben hun eigen formaat. In myKMO worden de kolomhoofden éénmalig ingesteld, waarna ze vele jaren kunnen dienen. Op die manier kan myKMO garanderen dat elk formaat geschikt is, zolang het aangeleverd wordt in een klassieke Excel-kolomindeling. Wilt u graag werken met een nieuwe leverancier ? Mail hun prijslijst even door en ik zet het voor u klaar.

Deze koppeling is steeds kosteloos inbegrepen in uw myKMO-abonnement.

 

 

 

Neem contact op

myKMO B.V.
Bart Van der Donck
Kapellebaan 55
2560 Nijlen
Ondernemingsnr.:
BE 0861.091.467.
©2003-2024
Privacy
  2003-2024 myKMO B.V. · BE0861.091.467.