Deze website gebruikt cookies, u kan meer info vinden in ons Privacybeleid.
 
Tel: 03 337 43 37    
Ma-Za 09:00-22:00      NL | FR

5 redenen om uw aankopen (volledig) te digitaliseren

Gepost door Bart Van der Donck op 2 september 2020

U ontvangt aankoopfacturen in allerlei formaten, meestal zijn dit emails maar ook via websites van leveranciers, per post of via bonnetjes. myKMO biedt een eenvoudig en super-efficiënt systeem om al uw aankopen te digitaliseren.

1. Geschikt voor alle soorten aankoopfacturen
Wanneer u een aankoopfactuur aankrijgt per email, kan u het PDF-bestand dadelijk slepen naar myKMO. U klikt enkel nog op de knop Aankoop toevoegen. De aankoop zit vervolgens in het programma en het mailtje van de leverancier kan gewist worden. Sneller kan u het eigenlijk niet hebben.
Papieren facturen kan u inscannen en daarna op dezelfde manier naar myKMO verslepen. Wettelijk gezien moet de papieren factuur dan niet meer bijgehouden worden. Leveranciers die nog papieren facturen sturen, kan u eventueel vragen om dit voortaan via email te doen in PDF - meestal is dat wel mogelijk.
Bij bonnetjes of kwitanties onderweg kan u een foto nemen met smartphone, en uploaden naar myKMO met 1 vingerbeweging.

2. Een kantoor zonder papier
Ik werk zelf 100% papierloos en heel wat myKMO-klanten doen dat ook. Naast verkopen en aankopen, kan u immers ook andere documenten toevoegen (vb. belastingen, sociale zekerheid, BTW, werknemers ...). Alles is mooi gerangschikt per leverancier, periode, bedrag, factuur- of betaaldatum.
Meer en meer facturen worden digitaal verstuurd. In Scandinavië of Nederland zijn papieren facturen zelfs niet meer in gebruik. Ook in België is deze trend bijna voltooid.

3. Boekhouding
De boekhouder kan elke maand een groot ZIP-bestand downloaden dat al uw aankopen bevat, of u kan het doormailen. Daarnaast zijn er nog allerlei Excel-overzichten. Met myKMO creëert u in feite een archief van de aankopen doorheen de jaren. Dankzij allerhande zoek- en filterfuncties vindt u alle aankoopdocumenten snel terug. Uiteraard kan u ook de betalingen aanduiden.

4. Statistieken en tendensen
In zijn meest eenvoudige vorm kan u een aankoopfactuur slepen naar myKMO en toevoegen met 1 klik. Er kan echter ook extra informatie bijgezet worden, meestal door simpel dingen aan te klikken (vb. leverancier, betalingsdatum, BTW-percentage). Hoe meer informatie u toevoegt per aankoop, hoe nauwkeuriger de statistieken later zullen zijn. Zo is er op het einde van een periode een goed beeld van de aankopen per leverancier, de terug te vorderen BTW of de handelingen per grootboekrekening. Met myKMO speelt u snel in op trends en kan u betere bedrijfsbeslissingen nemen.

5. Overzicht en rust in uw aankoopadministratie
myKMO gaat terug op twintig jaar ICT-beroepservaring, en kent perfect de bedrijfsbehoeften inzake de aankoopprocessen. Op elk moment heeft u een prima zicht op uw onkosten, leveranciers, aankopen, artikelen en onbetaalde facturen.

Vele kleine en grotere administraties gebruiken myKMO voor hun aankopen. Meer info kan u vinden op volgende link:
https://www.myKMO.be/digitaliseer_uw_aankopen.pl

 

 

 

Neem contact op

myKMO B.V.
Bart Van der Donck
Kapellebaan 55
2560 Nijlen
Ondernemingsnr.:
BE 0861.091.467.
©2003-2024
Privacy
  2003-2024 myKMO B.V. · BE0861.091.467.